Vacature (Rotterdam): Bolster zoekt office manager

Eentje die van wanten weet

Update: de vacature is gesloten.

Ben jij de georganiseerde duizendpoot die de snelle groei van een digitaal bureau in Rotterdam in goede banen kan helpen leiden? Bolster dijt uit, dus zoeken we vanaf heden een part-time office manager (m/v).

De functie

Als office manager zorg je dat ons bureau als een zonnetje blijft draaien, maar je kunt ook meedraaien in projecten (en dan kan het aantal uren per week ook groter worden). Tot je taken behoren:

 • je neemt de telefoon aan, verwerkt de post, beheert agenda’s, ontvangt gasten
 • je regelt kantoorinkopen, zorgt voor de dagelijkse lunch, koopt kadootjes en organiseert uitjes
 • je houdt het kantoor opgeruimd en onderhoudt contact met de schoonmaker.
 • je kunt meedraaien in projecten door webredactie-taken of projectmanagementtaken uit te voeren

Mede omdat we een digitaal bureau zijn zou het sowieso goed uitkomen dat je handig bent met software en online-toepassingen. Je bent idealiter 5 dagen per week (op werkdagen) beschikbaar en krijgt een arbeidscontract van zo’n 20 tot 25 uur per week – of eventueel méér, naarmate je meer soorten werkzaamheden op je zou kunnen nemen. Je krijgt een prima salaris, pensioenregeling en een jaarcontract met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

De EM-redactie op bezoek bij Bolster
De EM-redactie op bezoek bij Bolster

Over Bolster

Bolster is een digitaal bureau dat online platforms en campagnes ontwikkelt voor maatschappelijke, journalistieke en culturele organisaties, zoals GroenLinks, Museum Rotterdam, Milieudefensie, Erasmus Magazine en meer.

We zijn een hecht en compact team (op twee handen te tellen) en werken vanuit ons kantoor aan de Voorhaven in Historisch Delfshaven, Rotterdam. We bestaan pas net twee jaar en maken nu een behoorlijke groei door. Dit betekent ook dat er allerlei zaken geprofessionaliseerd moeten worden. Zo’n term als ‘proactief’ dat hieronder staat is dan ook méér dan een clichématig stopwoordje: we verwachten dat je zelf kansen ziet en ideeën aandraagt om het bureau op een goede manier te runnen.

Jouw profiel:

 • Je hebt ervaring als office manager
 • Je bent georganiseerd, proactief en punctueel
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
 • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar
 • Je bent taalvaardig en communicatief sterk
 • Je hebt affiniteit met maatschappelijke en/of journalistieke organisaties
 • Je bent digitaal goed onderlegd en hebt idealiter ervaring met online-communicatie-tools zoals WordPress of Mailchimp

Noot: we dragen in ons werk bij aan een inclusieve samenleving, maar graag dragen we dat ook in onze bedrijfsvoering uit. Kandidaten met bijvoorbeeld een niet-Westerse culturele achtergrond of juist een afstand tot de arbeidsmarkt worden daarom van harte uitgenodigd om te solliciteren. Belangrijk: om het sollicitatietraject overzichtelijk en behapbaar te maken en iedereen gelijke kansen te geven, verzoeken we kandidaten vriendelijk om als hun interesse of persoonlijke omstandigheden toe te lichten via de normale sollicitatieprocedure, en liever niet vooraf telefonisch.

Helemaal uitgelezen? Delen maar!