Betere websites voor nonprofits

Nieuw: Perikles NGO

logos@2x
Heeft je nonprofit een betere website nodig? Bolster introduceert Perikles NGO. Gebaseerd op WordPress.
LOGOS3

Geef je NGO het professionele platform dat het verdient.

Bij Bolster maken we geavanceerde platforms voor maatschappelijke organisaties. Onze ervaring met campagnesites (de landelijke GroenLinks-campagne voor de verkiezingen van 2017 bijvoorbeeld) en complete organisatiewebsites (zoals de Fietsersbond) hebben we gebundeld in een platform dat je nonprofit digitale vleugels geeft.

Maak kennis met Perikles NGO: boordevol toepassingen die je nodig hebt om mooie verhalen te vertellen, campagnes te voeren en donateurs & leden te werven.

groenlinks youngunited
2017-03-07-screenshot-1 copy

Voorbeeld 1: Fietsersbond.nl

Bijna 1,5 miljoen database-records, 46 duizend websitegebruikers, 24.768 pagina’s & mediabestanden, 2 landelijke sites en 56 afdelingssites. Alleen de migratie van Fietsersbond.nl was al een flinke klus.

De vernieuwing van de Fietsersbond - van landelijk tot lokaal - was dan ook een van de grotere projecten die draaien op Perikles NGO. We introduceerden verschillende slimme typen taxonomieën, zoals een hybride pagina-categorie. Bekijk de case-pagina.

 
Perikles NGO biedt vele geavanceerde features out of the box. Zoals daar zijn:
 
20170705-spot-ngo-secutiry-2

Top-notch beveiliging

Alle pagina's geserveerd via https, versleutelde opslag van formulieren, geen privacy-schendende plugins: veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

20170626-spot-ngo-following

Werf supporters

Je NGO moet aandacht omzetten in betrokkenheid. Bouw een community van geïnteresseerde, supporters, activisten en ambassadeurs.

20170705-spot-ngo-petitie

Acties & petities

Van zelftests en donaties tot deelacties en volledige petities: in Perikles NGO heb je een breed instrumentarium van mogelijkheden om je supporters tot actie aan te zetten.

20170705-spot-ngo-crm

Integratie met CRM-systemen

Van nieuwsbriefsystemen tot CRM-platforms: we zorgen voor goede integratie met je gebruikersdatabases, zodat je bezoekers kunt omzetten naar leden, donateurs en ambassadeurs.

20170705-spot-ngo-campagnepagina

Goede campagnepagina's

Vertel een verhaal, overtuig en converteer: met slimme templates, verhalen, dossiers en call to actions bouw je zelf aantrekkelijke en effectieve campagne- en landingspagina's.

20170705-spot-ngo-funnel

Gericht op conversie

Meet en stel bij. Je website moet converteren, daar zorgen we voor.

20170705-spot-ngo-afdelingen

Alles voor afdelingen

Ook een onderkomen voor 60 lokale afdelingen? Geen probleem, Perikles is prima compatibel met een multisite-set up die alle websites onder één dak houdt, met centraal en decentraal beheer.

20170626-spot-ngo-donate

Werf donaties & leden

We integreren ons formulierensysteem met alle mogelijke betalingsopties, via providers als Mollie of Buckaroo, zodat je donaties en productverkoop eenvoudig mogelijk kunt maken.

20170501-socialn

Sociale media-ondersteuning

Van zelfgebouwde share buttons tot handige previews van hoe artikelen er op Facebook uit komen te zien: de Perikles NGO-sites zijn perfect voorbereid op sociale media.

20170501-email

Nieuwsbrieven met spierballen

E-mailnieuwsbrieven zijn onmisbaar om bereik en betrokkenheid op te bouwen - en die te verzilveren door abonnees in donateurs en leden te converteren. Perikles NGO integreert met diverse nieuwsbriefsystemen, en voor Mailchimp hebben we extra uitgebreide ondersteuning met professionele templates.

Voorbeeld 2: FOS.ngo

FOS is een Vlaamse ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor betere arbeidsomstandigheden en sociale bescherming van mensen overal ter wereld, maar vooral in Zuid-Amerika, Centraal-Amerika en Zuidelijk Afrika.

Voor FOS maakten we een veelzijdige en schaalbare Perikles-website met een slimme structuur, waarmee nieuwsberichten, thema's, landen en campagnes op overzichtelijke wijze met elkaar zijn te verknopen. Ook is de site uitstekend geschikt voor mooie verhalen en reportages, zoals over Ecuadoraanse bananenarbeiders.

FOS collage
Dries-Merre-875×875Dries MerreCommunicatie FOS.ngo“Bolster zorgde niet alleen voor een sterk functionerende online omgeving via welke weg we verandering afdwingen, maar hielp ons ook met onze communicatiestrategie te moderniseren. Die totaalaanpak was voor ons noodzakelijk om vooruit te gaan.”
Meer weten? Neem contact op