Bij Bolster maken we geavanceerde platforms voor maatschappelijke organisaties. Onze ervaring met campagnesites (de landelijke GroenLinks-campagne voor de verkiezingen van 2017 bijvoorbeeld) en complete organisatiewebsites (zoals de Fietsersbond) hebben we gebundeld in een platform dat je nonprofit digitale vleugels geeft.

Maak kennis met Perikles NGO: boordevol toepassingen die je nodig hebt om mooie verhalen te vertellen, campagnes te voeren en donateurs & leden te werven.

Onze opdrachtgevers

Toepassingen

Perikles NGO zit boordevol handige functies. Daar zitten complete websitemodules tussen (zoals onze evenementenagenda en vacaturesysteem), maar ook handige extra’s zoals een flexibele cookie-melding en een uitgebreid popover-systeem. Maar het handigst is misschien nog wel onze uitgebreide collectie contentblokken waarmee je pagina’s kunt opmaken. Een kleine selectie van de functies vind je hieronder; vraag gerust de Periklesbrochure aan als je meer wil weten.

Case: De Fietsersbond

20170809-case-header-fietsersbond1

We bouwden een thuisbasis voor betrokken fietsers

We bouwden een platform voor de Fietsersbond - en ruim 50 afdelingen.

Bijna 1,5 miljoen database-records, 46 duizend websitegebruikers, 24.768 pagina’s & mediabestanden, 2 landelijke sites en 56 afdelingssites. Alleen de migratie van Fietsersbond.nl was al een flinke klus.

De vernieuwing van de Fietsersbond – van landelijk tot lokaal – was dan ook een van de grotere projecten die draaien op Perikles NGO. We introduceerden verschillende slimme typen taxonomieën, zoals een hybride pagina-categorie.