Vernieuwing van de publieke zaak is harder nodig dan ooit: voor een gezonde democratie moeten media & maatschappelijke organisaties op nieuwe manieren burgers bereiken en aan zich binden. Vooral ook online.

Bolster maakt complexe organisatiewebsites, waarbij we ook graag de visuele identiteit en online-strategie onder handen nemen.

Het team

Vernieuwing van nonprofits

Van de landelijke campagnesite voor GroenLinks tot de online-campagne voor Young & United: we helpen maatschappelijke organisaties graag met niet alleen een nieuwe website, maar helpen ook bij de vernieuwing van communicatie en betrokkenheid. We werken daarom graag een online-strategie uit met aandacht voor gradaties van betrokkenheid, contentstrategie en informatie-architectuur.

Met Perikles NGO maken we vervolgens graag een geavanceerde website met een veelzijdige toolkit. Van een donatiemodule tot een petitiesysteem, van campagnepagina’s tot nieuwsbriefintegratie: Perikles NGO bevat alles wat je als maatschappelijke organisatie nodig hebt.

20170626-header-ngo-perikles

Perikles NGO

Heeft je nonprofit een betere website nodig? Bolster introduceert Perikles NGO. Gebaseerd…

Journalistieke vernieuwing

Daarnaast richten we ons sterk op redactionele organisaties: digitale en deels papieren magazines, vakbladen, opinieplatforms en andere nieuwsmedia die een geavanceerd digitaal onderkomen nodig hebben. Niet alleen om vlot nieuws en fraaie longreads te publiceren, maar ook met ondersteuning voor diverse verdienmodellen, zoals paywalls, Blendle, een advertentiesysteem en donatiemodules.

En daar houdt het niet bij op: Perikles Journalism bevat ook een evenementenagenda, partnersysteem en een vacatureplatform. We maakten al platforms voor bijvoorbeeld Erasmus Magazine en Nieuw Wij.

perikles-journalism-thumb

Perikles Journalism: voor ambiteuze redacties

Hét platform voor online magazines. Vertel mooiere verhalen - met een verdienmodel.