Vertel grotere verhalen. Gebruik websites als campagnemachine. Bouw je eigen beweging.

Bolster helpt media en nonprofits met vernieuwende online platforms, van strategie en design tot techniek, hosting en doorontwikkeling. En dat vanuit Rotterdam. Bekijk de video voor een korte kennismaking:

Bolster in een notendop Bron: www.youtube.com

Campagnes die converteren

Wil je meer leden, supporters en fans? Wil je het publieke debat naar je hand zetten, maatschappelijk draagvlak ontwikkelen, beleidsverandering afdwingen?

Bolster bedenkt, ontwerpt en bouwt platforms voor innovatieve campagnes in opdracht van maatschappelijke organisaties die de wereld vooruit willen helpen, van GroenLinks tot Young & United.

We ontwikkelen campagneplatforms op maat op basis van de modernste technieken en frameworks, inclusief applicaties voor petities en donaties.

We zorgen voor de juiste integraties met betalingsplatforms en e-mailsystemen, ontwerpen customer journeys tot de e-mailtemplates aan toe, zorgen voor slimme koppelingen met sociale media, en werken mee aan de campagnestrategie.

Meer weten over ons werk voor maatschappelijke campagnes? Check onze gratis whitepaper over digitale ledenwerving of bekijk de casus voor GroenLinks.

Complete organisatiewebsites

Van de landelijke campagnesite voor GroenLinks tot de online-campagne voor Young & United: we helpen maatschappelijke organisaties graag met niet alleen een nieuwe website, maar helpen ook bij de vernieuwing van communicatie en betrokkenheid. We werken daarom graag een online-strategie uit met aandacht voor gradaties van betrokkenheid, contentstrategie en informatie-architectuur.

Met Perikles NGO maken we vervolgens graag een geavanceerde website met een veelzijdige toolkit. Van een donatiemodule tot een petitiesysteem, van campagnepagina’s tot nieuwsbriefintegratie: Perikles NGO bevat alles wat je als maatschappelijke organisatie nodig hebt.

Meer weten? Bekijk eens de cases voor Wakker Dier, De Fietsersbond of JINC.

Vooruitstrevende online magazines

Een poreuze (wegklikbare) paywall op OneWorld-subplatform Powerswitch

Daarnaast richten we ons sterk op redactionele organisaties: digitale en deels papieren magazines, vakbladen, opinieplatforms en andere nieuwsmedia die een geavanceerd digitaal onderkomen nodig hebben. Niet alleen om vlot nieuws en fraaie longreads te publiceren, maar ook met ondersteuning voor diverse verdienmodellen, zoals paywalls, Blendle, een advertentiesysteem en donatiemodules.

En daar houdt het niet bij op: Perikles Journalism bevat ook een evenementenagenda, partnersysteem en een vacatureplatform. We maakten al platforms voor bijvoorbeeld Erasmus Magazine, het Advocatenblad, OneWorld en Nieuw Wij. Deze maken we met Perikles Journalism, het WordPress-gebaseerde platform voor professionele online magazines.

perikles-journalism-thumb

Perikles Journalism: voor ambitieuze redacties

Hét platform voor online magazines. Vertel mooiere verhalen - met een verdienmodel.

Kunnen we jou ergens mee helpen? Neem gerust contact op!