Maak kennis met Nieuw Wij

Het eerste online-magazine met Perikles Journalism

Eind vorige week gelanceerd: het geheel vernieuwde Nieuw Wij, een platform voor verdieping en bezinning. Het is een van de eerste platforms die draaien op ons websitesysteem Perikles Journalism.

Eerst even over NieuwWij. Op NieuwWij.nl vind je verdieping, interviews en opinie over maatschappelijke thema’s – dikwijls met een een humanistische, progressieve en ook religieus geïnspireerde inslag. Je vindt er spraakmakende voorstellen om met Dodenherdenking ook omgekomen vluchtelingen te gedenken of bijvoorbeeld een interview met Anousha Nzume.

Meer weten over NieuwWij? Bekijk de casepagina.

layers-nieuwwij-1600×900

Gebouwd met Perikles Journalism

Wat ook mooi mooi is: NieuwWij is een van de eerste van een reeks redactionele en journalistieke platforms die we bouwen met Perikles Journalism. Perikles Journalism is ons op WordPress gebaseerde systeem waar we alle features in hebben gestopt die we zelf graag terugzien in online-magazines, maar ook toepassingen waar redacties ons steeds om vragen – van flexibel op te bouwen voorpagina’s tot slimme dossiers, en van poreuze paywalls tot sociale media-integratie.

perikles-journalism-thumb

Perikles Journalism

Bolster ❤️ journalistiek. We bouwen geavanceerde redactionele platforms voor online…

Want waarom zouden al die redacties opnieuw het wiel moeten uitvinden? De uitdagingen zijn steevast dezelfde. Je wilt meerdere auteurs aan artikelen kunnen koppelen, mooie longreads kunnen opmaken, dossiers kunnen bouwen met opeenvolgende verhalen op een elegantere manier dan met een ‘domme’ categoriefunctie, je wil paywalls die het mogelijk maken artikelen ongelimiteerd via sociale media te delen…

En je wil niet iedere drie jaar een nieuwe site hoeven ontwikkelen, maar gestaag doorontwikkelen met een strategisch partner (Bolster dus). We kunnen met Perikles Journalism veel sneller (en voordeliger) grote, uitgebreide nieuws- en opinieplatforms bouwen – en zorgen vervolgens niet alleen voor doorontwikkeling en hosting, maar helpen ook met uitgeefstrategie en workshops online-journalistiek.

Nou, dat hebben we dus geregeld met de ontwikkeling van Perikles Journalism.

perikles-journalism-thumb

Perikles Journalism

Bolster ❤️ journalistiek. We bouwen geavanceerde redactionele platforms voor online…