Hoera, Bolster wordt partner van Vers Beton

We gaan gelijk een nieuwe site bouwen

Heuglijk nieuws: Bolster wordt partner van Vers Beton, hét Rotterdamse platform voor online-kwaliteitsjournalistiek. We zijn al druk bezig met hun nieuwe website.

Het volledige bericht staat op Versbeton.nl, quote:

“Florian Schroiff, mede-oprichter van Vers Beton, heeft de site altijd in zijn spaarzame vrije tijd gebouwd en onderhouden. Dankzij zijn nieuwe werkgever Bolster is er nu alle ruimte om de digitale vernieuwing van Vers Beton in een hoger tempo door te voeren. Daar gaat u als lezer ook zeker wat van merken! Naast verbetering van de website zal Bolster ons verder ondersteunen op het gebied van online uitgeefstrategieën.”

Lees het hele artikel maar op Versbeton.nl.

En een mooie illustratie van Eva Lindeman

Naast het feit dat Bolster-webbouwer Florian Schroiff de ruimte krijgt om te werken aan de website waarvan hij mede-oprichter is, ben ik ook blij om weer méér aandacht te besteden aan de wereld van online-journalistiek. Mijn eerste klus op online-gebied was de bouw van de website van het Nijmeegse universiteitsblad Vox, 9 jaar geleden. In de jaren erna zou ik veel redacties van kranten en tv-programma’s trainen in online-journalistiek & digitaal uitgeven, tot ik de aandacht verlegde naar vooral maatschappelijke organisaties.

Maar met Bolster gaat het ons om de vernieuwing van maatschappelijke betrokkenheid en het functioneren van het publieke debat, en vernieuwing van journalistiek is daarvoor erg belangrijk. Vers Beton heeft zich al snel bewezen als onmisbaar platform voor verdiepende kwaliteitsjournalistiek, opinies en achtergronden in Rotterdam, dus we zijn erg blij met dit partnerschap. We hebben er zin in!

Nieuwe website! Feestje! Borrel!

De lancering van de nieuwe website is vrijdag 15 mei 2015. Noteer die datum, want alle vrienden van Bolster en/of Vers Beton zijn van harte welkom om dit te vieren, van 17 tot 21 uur in Worm (Boomgaardsstraat 71, Rotterdam).

Helemaal uitgelezen? Delen maar!