Geavanceerde websites voor ambitieuze organisaties

Webontwikkeling

 
Van paywall-powered nieuwsplatforms tot winnende campagnesites: Bolster helpt maatschappelijke en journalistieke websites verder.
 

We ontwikkelen graag geavanceerde, flexibele en fraaie websites waar je als organisatie echt wat aan hebt.

Bolster neemt een unieke positie in als online-bureau dat zich toelegt op geavanceerde websites voor journalistieke, maatschappelijke en culturele organisaties. Enerzijds redactioneel uitgebreide platforms voor journalistieke media en maatschappelijke organisatiewebsites (De Fietsersbond).

Anderzijds voor overtuigende campagnes (zoals de landelijke campagnesite van GroenLinks) die overrompelen met fraaie visuele content en verhalen - en vooral ook aandacht omzetten in betrokkenheid door e-mailadressen te verzamelen.

Met Perikles hebben we bovendien een WordPress-powered framework met standaard een hele sloot broodnodige geavanceerde toepassingen: een eigen advertentiesysteem, een poreuze paywall, betalingsintegraties en nog veel meer.

groenlinks-facebookpromo2
facebook-fietsersbondpromo-v1

We maken graag gebruiksvriendelijke websites voor redacties die grote hoeveelheden content, rubrieken en pagina's op een overzichtelijke manier willen beheren en presenteren.

Bekijk bijvoorbeeld de casuspagina over De Fietsersbond. We zorgden voor een nieuwe contentstrategie, een nieuwe website en de migratie van 10 jaar aan oude artikelen naar het nieuwe CMS - inclusief de vernieuwing van ruim vijftig lokale afdelingssites.

Een online-strategie bestaat daarom niet alleen uit een visie op communicatiestrategie en redactionele processen, maar levert ook een informatie-architectuur op die een archief van soms duizenden artikelen opnieuw toegankelijk kan maken.

Meer weten over ons geavanceerde website-systeem? Meer over Perikles

Een goede website heeft uitmuntende integraties: van e-mailnieuwsbrieven tot CRM-systemen tot sociale media.

Neem de casus over de 'Ik sta in de krant'-campagnewebsite die we voor De Persgroep maakten.

De website werkt niet alleen doordat je Facebook-profiel in een handomdraai wordt opgehaald (tot een realtime fotomontage van je profielfoto aan toe); minstens zo belangrijk is dat het resultaat moeiteloos gedeeld kan worden op sociale media.

Of we nou een campagnewebsite maken of een organisatieplatform dat jaren mee moet: integratie met sociale media, nieuwsbrieven en CRM-systemen staat altijd hoog op de agenda.

iPad pink horizontal shadow
Meer weten over wat Bolster voor je organisatie kan betekenen? Neem contact op