Van SEO tot Instagram-advertising

Online marketing

 
Zorg voor websites en online-communicatie die converteert.
 

Bereik je doelgroep en werf bezoekers, abonnees, fans, leden, vrijwilligers, donateurs en supporters.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en analytics is pas het begin. Met Adwords-campagnes, sociale media-advertenties, e-mailmarketing en A/B-tests zorgen we dat je organisatie alles haalt uit online-communicatie & -campagnes.

Met online-marketingsessies zorgen we voor kennisoverdracht. We trainen organisaties in het gebruik van analytics en eenvoudig online-adverteren, zodat wij complexe campagnes kunnen uitvoeren en in periodieke strategische sessies de prestatie van websites naar een hoger niveau kunnen tillen.

tanja-in-actie
Priv

Piwik of Analytics dashboards

Alles meetbaar maken kan overweldigend werken. We maken daarom maatwerk-dashboards zodat elke laag van de organisatie weet hoe je online-middelen presteren. Dit doen we met het privacyvriendelijke Piwik of desgewenst Google Analytics.

Searching

SEO

Zoekmachineoptimalisatie start met het relevant maken van content: symantisch, gedetailleerd en doeltreffend. We starten met een zoekwoordonderzoek om te kijken waar de kansen liggen. Daarna gaan we aan de slag om content te creƫren en te optimaliseren met de eindgebruiker voor ogen.

Europaper

Google Grants

Google Grants is het programma voor gratis advertentiebudget in Adwords. Wij weten de kaders waarin je moet werken en helpen met de aanvraag van Grants. Bij het opzetten van het account gaan we voor een zo groot mogelijk bereik door verschillende invalshoeken in te zetten.

Online-marketing: op zijn best in samenwerking met communicatie en webontwikkeling

Een beetje campagne zet een slimme combinatie in van content, advertenties en e-mailnieuwsbrieven om mensen te bereiken, betrekken en converteren. Dan heb je wel een goede website nodig; naast uitgebreide organisatiewebsites bouwen we ook graag in korte tijd een landingspagina om je doelgroep tot actie aan te zetten. (Meer over webontwikkeling)

macbookeniphone-loonvoorstel-fnv
Sociale media

Tag Manager

We zorgen ervoor dat de online campagnes goed worden gemeten door Google Tag Manager in te richten. Hierbij kunnen we ook cookiemeldingen inrichten, waarbij we weten van de hoed en de rand van de wetgeving en precies datgene tracken wat we mogen tracken.

Formulieren

Social ads

Of het nu gaat om Twitter, Facebook of Instagram: we zorgen voor een juiste segmentatie dat de juiste advertentie aan de goede groep mensen wordt getoond. Hierbij gaan we conversiegericht te werk.

Conversion

Conversie-optimalisatie & a/b tests

Optimaliseren doe je door verbeterpunten te testen en door te voeren als het goed werk. Wij kijken kritisch naar ons eigen werk en dat van anderen. Met optimaliseren ben je eigenlijk nooit klaar.

Meer lezen hoe we webontwikkeling doen? Meer over webontwikkeling

Slimmigheidjes van het eerste uur

Hoe kleine optimalisaties invloed hebben op het grotere geheel:

Onze ervaring

Bolster werkt voor toonaangevende organisaties die midden in de samenleving staan. Dat zijn vaak maatschappelijke organisaties, maar ook bijvoorbeeld overheden of bedrijven die aan maatschappelijk relevante projecten werken. We werken voor clubs als PvdA, FNV, Amnesty International, Kennisland en het Ministerie van OCW.

VBxBolster-1

Hybride bureau

Goede content en communicatie gaan niet zonder een puik CMS. Sociale media gaan niet zonder e-mailnieuwsbrieven voor duurzame betrokkenheid. En een bureau dat goed kan uitvoeren moet ook kennis overdragen. Bolster is dan ook een hybride bureau, dat zich specialiseert in vernieuwing van communicatie en betrokkenheid voor maatschappelijke organisaties.

Meer weten over wat we voor je organisatie kunnen betekenen? Neem contact op