Wat Bolster allemaal doet, zoal

Diensten

Bolster helpt organisaties die midden in de samenleving staan bij de duurzame vernieuwing van communicatie en georganiseerde betrokkenheid.

Organisaties zoals PvdA, FNV, het Ministerie van OCW en Kennisland schakelen Bolster in voor online communicatie, websites en campagnes om doelgroepen te bereiken, draagvlak te organiseren en nieuwe geïnteresseerden, leden of fondsen te werven.

innovatieimpuls
Jos KuikJos van KuikInnovatieImpuls Onderwijs“Voor de website van InnovatieImpuls Onderwijs heeft bureau Bolster in een half jaar een geheel nieuwe website ontwikkeld en gebouwd. Hierin combineerden zij een aantal elementen die voor ons belangrijk waren: webdesign en –ontwikkeling, alsmede het ontwerp van een communicatiestrategie en de ontwikkeling en herziening van content. Doordat Bolster dit alles in-house aanbiedt zijn de lijntjes kort en kunnen zij snel schakelen, en is het voor ons als opdrachtgever prettig werken. Ten slotte kijken zij met een frisse blik naar bestaande content; hun adviezen helpen enorm om daadwerkelijk een verbeterd product af te leveren. Wanneer je als organisatie je online-communicatie qua strategie, inhoud en techniek wil vernieuwen, kan ik Bolster van harte aanbevelen.” (Zie de case)