Developer Maarten Busstra versterkt Bolster

We stellen u graag even voor aan Maarten, de nieuwe backend developer van Bolster.

Op Twitter bestaat-ie als @_maartenbusstra, maar Bolster kent hem al ruim anderhalf jaar, want als freelance-developer bouwde hij voor ons al gelikte campagnesites voor de Persgroep. Dat beviel zo goed, dat we hem gelukkig hebben weten te verleiden om in dienst te komen.

Maniakaal typen & staren naar Matrix-style cijferbrij kenmerkt de échte hardcore developer

Maarten gaat zich ondermeer bezighouden met de uitbouw van ons WordPress-gebaseerde Perikles-systeem, onder meer voor ons werk voor de Fietsersbond.

Daarnaast zorgt hij voor betere backendsystemen, flitsende campagnesites en alles waar ingewikkelde koppelingen met externe omgevingen (CRM-systemen, sociale media-API’s, enzovoorts) bij komen kijken. Hij maakt graag realtime webapplicaties met javascript-frameworks in Meteor maar is vooral erg veelzijdig – dus we kunnen niet wachten om te laten zien wat voor toffe dingen we met hem gaan maken.

Benieuwd naar onze projecten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, met daarin vooral ook nuttige links over online-strategie, vernieuwing van campagnes & journalistiek, boekentips en méér.

Helemaal uitgelezen? Delen maar!