Hoe het begon

GroenLinks had in 2017 een knallende website nodig, als onderdeel van een digitale campagnemachine met slimme integraties met e-mail en CRM-systemen – een kolfje naar onze hand. We maakten tijdvoorverandering.groenlinks.nl:

20170809-groenlinks-macbook-1160-2

En nu verder

In 2018 gaan we verder met campagnepagina’s die we eveneens in React! maken, maar inmiddels voorzien van het headless CMS Wings. GroenLinks kan in Wings zelf prachtige longreads creëren. We hebben Wings voorzien van een editor gebaseerd op Mobiledoc.

Slimme integraties

De aandacht pakken met inspirerende verhalen en krachtige proposities is één ding – hoe zet je die om naar betrokkenheid? We zorgen voor slimme integraties met betaal- CRM- en e-mailsystemen zoals BSD Tools en Mailchimp. Daar hoort ook de intelligente configuratie van followup-mails bij voor bijvoorbeeld inschrijvingen voor evenementen. Ook hebben we een nieuw dynamisch nieuwsbrieftemplate ontwikkeld.

Meer weten?

Bekijk vooral zelf beweging.groenlinks.nl om het werk te aanschouwen. Meer weten over wat Bolster voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op!