Hoera, Florian Schroiff treedt toe tot Bolster als senior frontend developer

En daar zijn we erg blij mee

Heuglijk nieuws: Florian Schroiff versterkt per 1 januari 2015 de Bolster-gelederen als fulltime senior frontend-developer.

Florian runde tot voorheen de Rotterdamse webdesign-shop Fernstrg en is verder (mede-)initiatiefnemer van We Own Rotterdam en Vers Beton.

Het werk van Florian sluit naadloos aan op de ambities van Bolster: zijn portfolio zit vol retestrakke responsive websites voor culturele en maatschappelijke organisaties, zoals:

  • Actiesite MindYourJob.nu voor FNV Bondgenoten
  • Campagnesite #eu2do voor de onafhankelijke denktank Bruegel
  • De website van architectuurfestival ZigZagCity
  • En natuurlijk die van Vers Beton, Rotterdams journalistieke rots in de branding

Passender kan niet, toch? We zijn erg blij dat Florian heeft besloten zich fulltime bij ons aan te sluiten. Hij mag zich gelijk storten op een aantal online-campagnes & websites die we in ontwikkeling hebben, dus nieuw werk van zijn hand komt snel online.

Mindyourjob.nu, gemaakt i.s.m. Studio Spass voor FNV Bondgenoten
Mindyourjob.nu, gemaakt door Florian i.s.m. Studio Spass voor FNV Bondgenoten

Florian beschikt verder over diverse geheime wapens: als eigenaar van zowel een Duits als Amerikaans paspoort is hij de aangewezen persoon om onze uitbreidingsplannen in de richting van New York en Berlijn ten uitvoer te brengen.*

Florian Schroiff

Volgt u Florian gerust ook op Twitter.

*Grapje. Of nou ja, dat over New York dan toch. Berlijn komt eerst, dat is eigenlijk best haalbaar. Bij nader inzien: als we dan toch bezig zijn, waarom niet ook naar Amerika? Nou ja, we zien wel. Tot nader order is het een grapje. Tot het dat niet meer is.

Helemaal uitgelezen? Delen maar!